12 Temmuz 2019 Cuma

Adsense Almanın En Kolay Yolu



İlk defa site açanların hepsi adsense sitemi onaylamıyor diye sürekli arama motorlarında adsense almanın püf noktalarını araştırıyor. Aslında sanılanın aksine adsense almak çok kolay gelin size adsense almanın en kolay yolunu anlatacağım. Adsense ye başvuru yapmadan önce sitenizde bazı düzenlemeler yapmalısınız bu düzenlemeleri aşağıda sıralayacak olursak.

Adsense Program Politikaları

Adsense hesabı almadan önce sitenizde kesin olması gereken sayfalar vardır ve bunları adsense şart koşmuştur. Sitenizde adsense almak için kesinlikle olması gereken sayfalar Hakkımızda, İletişim, Telif Hakları, Gizlilik Politikası ve Sitemap bunları sitenize eklemelisiniz.

Sitenizin Teması

Sitenizi kurarken tema seçimini çok dikkatli yapmalısınız, sitenizin tema görünümü ve kategorileri çok karmaşık olmamalıdır sade ve anlaşılır olmasına çok dikkat etmelisiniz, en azından sitenizi adsense ye onaylatana kadar siteniz sade bir şekilde kalsın sitenizi onaylattıktan sonra yeniden zevkinize göre temayı düzenleyebilirsiniz.

Özgün Makale

Sitenizde kesinlikle çalıntı içerik kullanmayın bunu arama motorları hemen fark eder ve sitenizi spama düşürür adsense almayı bırakın siteniz ziyaretçi bile çekemezsiniz. Eğer daha önceden çalıntı bir içerik sitenizde paylaştıysanız hemen o makaleyi silin veya özgünleştirin.

Sosyal Medya

Web sitenizde adsenseye başvuru yapmadan önce sitenize tüm sosyal hesaplarınızı ekleyin, böylelikle Google Adsense sizin bu işi ciddiye aldığınızı görecek ve hesabınızı onaylayacaktır.

Aktif Olmak

Adsense hesabınızı onaylatana kadar kesinlik günlük düzenli olarak makale paylaşın, Günlük paylaşacağınız makale sayısı fark etmez 1 makalede olabilir 4 makalede olabilir.

Makale

Makale aşaması çok önemlidir sitenizde adsense hesabını onaylatana kadar makale yazarken çok özen gösterilmeli. Adsense alana kadar yazacağınız makale seo uyumlu olmalı ve en az 500 ile 600 kelimenin altında makale yazmayın. Bu kadar basit aslında yukarıda anlattıklarımın hepsini yaparsanız %100 adsense hesabınız onaylanır.

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.