10 Temmuz 2019 Çarşamba

İnternetten Para Kazanma Kesin



İnternetten para kazanmanın birçok yolu vardır, her insan internetten para kazanmak ister sanılanın aksine internetten para kazanmak zor değildir, sadece zaman ve sabır ister. Eğer biri size internetten hemen para kazanabileceğini söylüyorsa sizi kandırıyor veya dolandırmaya çalışıyordur. İnternetten sizlere en kesin ve güvenilir şekilde nerelerde para kazanabileceğiniz aşağıya sıralayacağım aklınıza hangisi hoş geliyorsa ondan başlayabilirsiniz.

Yandex Toloka İle Para Kazanmak

Yandex toloka ile hiç bir yatırım yapmadan para kazanabilirsiniz, yapmanız gereken çok basit yandex toloka ya üye olduktan sonra size günlük görev verir. Nasıl bir görev derseniz örnek verecek olursak internete yandex yazınca hangi resim gösterilsin diye 2 tane veya 4 tane resim gösterir bunlardan hagisinin çıkması mantıklı diye sorar. Resimler vazo, kedi ve yandex resmi vardır tabiki en mantıklı olanı yandex resmidir. Bu şekilde soruları doğru ve mantıklı şekilde doğrularsanız yandex arama motorunda sizin tercihlerinizi kullanıyor. Her soru cevapladığınızdan hesabınıza soru başı ufak miktarlarda dolar olarak para yatıyor 10 dolar ve üzeri olduğunda paranızı rahatlıkla banka hesabınıza yatırabiliyorsunuz. Eğer gelen soruları doğru şekilde işaretlerseniz günlük 30 soru geliyor ise bu 300 ve daha fazlasına çıkabiliyor.

Link Kısaltarak Para Kazanmak

İllaki internetten bir şey indireceğiniz zaman link kısalma sitesine denk gelmişinizdir. İndirme linkini görmek için reklamı geç tuşu bas diye. İşte bu tam size göre bir iş olabilir, film, dizi veya oyun gibi içerikleri link kısaltarak para kazanabilirsiniz oldukça basittir. Link kısaltma siteleri oldukça fazladır, bunlardan en güvenilir olanı ve dünyaca ünlü olan site bc.vc sitesidir. Her 1000 tıklamaya 1 dolar verir ve hesabınızda 10 dolar olunca paranızı çekebilirsiniz.Bc.vc sitesine buraya https://bc.vc/?r=205892 tıklayarak üye olabilirsiniz.

Makale Yazarak Para Kazanmak

Evet eğer yazmayı seviyorsanız web sitesi olan kişilere bazen kendi işlerine yetişemediği zamanlar oluyor ve hazır makale satın alıyor. Sizde hazır makale yazarak para kazanabilirsiniz.Peki ben bu yazdığım makaleleri nerde satacam diye sorarsanız çok basit bir sürü forum sitesi var günde milyonlarca ziyaretçisi olan bu forumlara ücretsiz üyelik açarak ordan makale satış konu başlığı altına makale sattığınızı ve iletişim bilgilerinizi girerseniz bir çok müşteriye ulaşabilirsiniz. Makale fiyatları genelde 100 kelimelik bir makale 2 TL dir, makalelerinize özen göstererek satarsanız inanın bana başınızı işden alamazsınız.

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.