11 Temmuz 2019 Perşembe

Siteme Nasıl Hit Çekerim ?




Siteme nasıl hit çekerim çok basit, aslında bu soruyu genelde acemi olan kişilerin en çok şikayet ettiği bir konudur. Acemi bir kişi bir web site açıp domain, hosting ve temaya o kadar para harcıyor ve emeğinin karşılığını alamadığı için şikayet ediyor. Gelelim sorunuzun cevabına sitenize nasıl daha fazla hit çekmenizi, web site hit arttırma yöntemlerini kısaca aşağıya madde olarak sıralayacağım.

Özgün Makale

Web sitesi açtıktan sonra kesinlikle sitenizde alıntı içerik paylaşmayın.Bir web sitesinin makalesini kopyalayıp kendi sitenizde paylaşırsanız Google 'nin örümcek diye tabir edilen botları kısacası yapay zekası bunu anında fark eder ve sitenizi arama motorunda en son sayfalara atar ve ziyaretçin bir elin parmağını geçmez. Web sitesinde hit arttırmak için özgün makale paylaşın.

Seo Uyumlu Makale

Sadece özgün makale paylaşmakla da olmuyor google ve diğer arama motorları sizin makalenizin düzgün ve anlaşılır olmasını ister.Makale yazarken nokta, virgül, ünlem işareti gibi etkenlere dikkat etmelisiniz. Konunuzun başlığı yazdığınız içerikle aynı olmalıdır.

Tanıtım Yazısı

Web sitenizi açtıktan 2 3 ay sonra sitenizi tanıtan güzel bir makale yazın hiti bol olan web sitelerine iletişime geçerek ufak bir para karşılığında sitenizi tanıtan bir reklam paylaşmasını sağlayın. Siteniz arama motorlarında hızlıca yükselip hitiniz artacaktır.

Backlink

Tabiki bir web sitesinin olmazsa olmazı backlink, sitenizin hitini çok yukarlara çıkaracak çok önemli bir etkendir. Bir web sitesi açdıktan 2 3 ay sonra eğer sitenizdeki makale sayısı 100 'ü geçmiş ise sitenize backlink çalışması yaptırmalısınız. Backlink alırken kesinlikle herkes tarafında tercih edilen kişilerden almalısınız, internette ve forum sitelerinde hiç bir şeyden anlamadığı halde anlıyorum deyip backlink satan bir sürü amatör insan var bunların tuzağına düşmeyin yoksa siteniz değer kazanacakken tam tersine değer kaybeder sizlere ucuz backlink ler den uzak durmanızı ve çoğunlukla tercih edilen backlink firmalarını tercih etmenizi öneririm.

Zaman

Zaman her şeyin ilacıdır bir web sitesi açıp 2 3 ay sonra sitenize binlerce kişinin girmesini beklemeyin aksi takdirde siteme kimse girmiyor diye bıkarsınız, bunlar zamanla olacak şeyler. Web sitenizi açdıkdan sonra yakarda söylediklerimin hepsi yaparsanız sitenizin her ay hiti çok rahat artacaktır.

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.