14 Temmuz 2019 Pazar

Yasaklı Sitelere Giriş Programı 2019 Chrome



Yasaklı sitelere girmek için bu gün sizlere en hızlı ve ücretsiz olan chrome eklentisini nasıl indirip kullanacağınızı resimli olarak adım adım anlatacağım. Biliyorsunuz günümüzde insanların en çok ihtiyaç duyduğu DNS değiştirme programının bin çeşidi var. Bu gün sizlere sunduğumuz google chrome eklentisi olan TOUCH VPN eklentisini nasıl indirilip kurulduğunu anlatacağım. TOUCH VPN  eklentisini kısaca anlatmak gerekirse bu eklenti tamamen ücretsizdir, çoğu para ile satılan dns değiştirme programlarına taş çıkarır diyebilirim.

Basit ara yüzü ve çok hızlı olması sizi gerçekten etkileyecek ve hep bu eklentiyi kullanmak isteyeceksiniz. Günümüz de insanlar artık internette özgürce gezmek için bu tür dns değişme programlarına baş vuruyor, sizde internette özgürce dolanmak için size TOUCH VPN  eklentisinin nasıl indirip kullanacağınızı aşağıdaki adımları takip ederek yapabilirsiniz.

1- Öncelikle google chrome mağazasında TOUCH VPN eklentisine Buraya tıklayarak gidin ve chrome ekle butonuna tıklayın.




2- Chrome ekle dedikten sonra aşağıdaki resim gözüktüğü gibi küçük bir panel çıkacak burdan Uzantı ekle butonuna basıyoruz.




3- Artık chrome TOUCH VPN eklentisini kurdunuz, sıra geldi bunu touch vpn nasıl çalıştıracağınıza.Google chrome girdikten sonra resimde gösterdiğim sağ üst köşede touch vpn nin simgesi çıkar bu simgeye tıklayın.




4- TOUCH VPN simgesine tıkladıktan sonra açılan pencerede Connect butonuna tıkladığınız an TOUCH VPN eklentisi aktif olur ve internette özgürce dolanabilirsiniz.




5- TOUCH VPN eklentisini durduracağınız zaman Stop butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.


Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.

En yeni gönderi