13 Temmuz 2019 Cumartesi

Warez Tema Kullanmak Dikkat !



Kendinize bir web sitesi kurdunuz ve bu siteye tema fiyatlarından dolayı hoşunuza giden herhangi bir  temanın warezini bulup web sitenize kuruyorsunuz bu çok yanlış bir şeydir. Sizlere kısacası warez temanın zararlarını anlatayım. Bilgisayar korsanları herhangi bir temayı yada çok satan bir temayı ilk baş para verip satın alırlar.

Daha sonra bu temayı başka domain 'lerde kullanılması içindeki şifreli kodları kırar ve temanın kodlama bölümüne kafasına göre istediği şekilde kendi şifreli ve tehlikeli kodlarını temanın içine gömer. Tüm bunları yaptıktan sonra kendi warez sitesinde paylaşarak Global anlamda tüm herkese bunu sunar. 

Bir warez tema kullanıcıya ne gibi zararları olabilir.

  • İleride sitenizde baş edemeyeceğiniz sorunlar karşılaşabilirsiniz.
  • Sitenize gelen 3 kişiden birini kendi web sitesine yönlendirir.
  • Temayı wareze düşüren kişi sitenizi ele geçirebilir.
  • Temanın gerçek sahibi sizi mahkemeye verebilir.
  • Warez tema'da bir çok açık bulunabilir.
  • Siteniz çok rahat hacklenebilir.
Yukarıda sıraladıklarım bunlardan sadece birkaçıdır. Bilgisayar korsanı size durduk yere para ile satın alıp temanın saatlerce yada günlerce haclemesi sürdükten sonra sizi ücretsiz sunmaz. Bir kaç blog yazar arkadaşımız sırf bu warez tema yüzünden web siteleri hacklendi yada çalındı. Sizlere önerim warez temalardan uzak durun.

Unutmayın ki para ile satılan temalar uzmanlar tarafından google ve seo uyumlu olarak kodlanıp şekillendiriliyor, bu temayı wareze düşüren bilgisayar korsanları kendi tehlikeli kodlarını içine koyup gizlediği için artık temanın bir değeri kalmıyor ve sitenizin hitini etkiliyor. Çok uygun fiyatlara satılan temalarda var eğer param yok diyorsanız bazı tema yapan şirketler ücretsiz 1 2 tane tema veriyorlar bu temaları kullanabilirsiniz.

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.